De Volkswagen Transporter T1 en T2 zijn het symbool van een periode waarin vrijheid overheersend was… Deze busjes beschikken over een sympathieke persoonlijkheid en sterke aantrekkingskracht, men spreekt zelfs van een automythe !

 

Gezien het enthousiasme rond deze busjes, kwam al snel het idee om deze weer op de baan te brengen voor al uw evenementen, en zo kwam Kombi-Legend begin 2016 ter wereld.

 

De minibusjes vloot telt 6 voertuigen (4 VW "T1" en 2 VW "T2") met een totale capaciteit van 45 passagiers. Ze zijn allemaal in perfecte staat en zeer nauwkeurig onderhouden; de betrouwbarheid is voor ons van groot belang!

De Kever Cabrio bleek al snel ook een must, vooral voor de huwelijken; het duurde dus niet lang alvorens een VW 1303 van 1975 de busjesfamilie kwam vervolledigen in 2017.
 

Droomt u ook van een leuke trip met zijn tweeën of met de familie aan het stuur van een authentieke VW combi ?

Naatr aanleiding van de vraag van talloze klanten, stellen we sinds 2019 met veel plezier een VW T2 Westfalia camper te huur voor, waarin 4 personen kunnen logeren.

We schenken bijzondere aandacht aan de kwaliteit en de diensteverlening van onze prestaties.

Met een 35-jarige grondige kennis van VW oldtimers, garandeert deze professional van het vak de beste service.

De aanpak van Kombi-Legend maakt deel uit van een duurzame dynamiek. Onze voertuigen werden minstens 40 jaar geleden in Europa geproduceerd en bieden sindsdien nog steeds goede diensten, met het voordeel geen nieuwe middelen of grondstoffen te moeten gebruiken. Korte, lokale circuits worden verkozen voor hun onderhoud.